Alpha Developers Network

Guest


Author Topic: Alpha and Framework Menu  (Read 41 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Neville Dearham

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
  • Real Name: Neville Dearham
Alpha and Framework Menu
« on: February 13, 2018, 07:16:27 AM »
Hi Steve,

As you know I just purchased your product. Looks very promising.
Question: Watched the Videos about "Navigation Management"
I like the Frame Menu on Top and Alpha underneath after Login. I can see where to add to the Frame Menu
but how do i activate the Alpha Menu at the bottom of the Frame Menu
Many thanks

Neville Dearham

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
  • Real Name: Neville Dearham
Re: Alpha and Framework Menu
« Reply #1 on: February 13, 2018, 08:06:23 AM »
Hi Steve
Get the following error when I want to Edit the MainMenu in Alpha

Neville Dearham

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
  • Real Name: Neville Dearham
Re: Alpha and Framework Menu
« Reply #2 on: February 16, 2018, 12:47:06 PM »
Steve,

Problems sorted.
Just a heads up. Problem with error when trying to edit MainMenu....Downloaded Alpha pre-release  V12.4.5.3 ver 4896   build 5049.
Went back to 4.3.2 build 4119.
Now problems.